fbpx

Første føl ud af svensk millionøse

Madeleine og Lennart Reuterskiöld, der i dag holder til i svenske Båstad, har i 2015 taget imod føl ud af de tidligere tophopper Lake St Clair (Revoque) og Milibloom (Miesque’s Son).


Milibloom folede for første gang i karrieren den 5. april, og det blev et hingsteføl efter den tyske Derbyvinder Pastorius (Soldier Hollow). Milibloom nåede blot at starte 11 gange som 2- og 3-årig.

Efter to andenpladser i lige så mange starter som 2-årig, fulgte hun op med tre sejre i den klassiske sæson, heriblandt i Swedish Champion Classic over 2400 meter på Täby, hvor hun indkasserede en førstepræmie på 350.000 kroner.

Derudover var hoppen anden i Svenskt Oaks bag Jive, samt tredje i både Svenskt Derby (L) bag Without Fear og i Dianalöpning bag Racing Lady. Hendes sidste start blev i Jockeyklubbens Avelslöpning (L) på Jägersro, hvor hun sluttede fjerde til vindende La Zona.

Milibloom er i øvrigt ud af den tredobbelte storløbsvinder Yankee Bloom (El Gran Senor) og dermed også halvsøster til sprinteresset Tertio Bloom, halvmillionæren Senorita Bloom og sidste års overlegne Breeders’ Trophy Juvenile-triumfator, Horatio Bloom.

Derudover er hun halvsøster til Staffan Lidbecks avlshoppe Yaliho Bloom (Diaghlyphard), som er mor til onsdagens overlegne maidenvinder i Stockholm, The Bloom (Gloria De Campeao).


Lillesøster til Lucky Lad

Tilbage i februar folede Diana-vinderen Lake St Clair et hoppeføl efter Center Divider (Giant’s Causeway). Føllet er halvsøster til den svenske St. Leger-vinder, Lucky Lad (Black Sam Bellamy), og øvrige kapable navne som Lake Cooloola, Lake McQuire og dette års klassiske håb, Lake Selina.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top