fbpx

Finn Ind Again klar til endnu en sæson

Med otte sejre og 642.551 kroner indløbet har nu 9-årige Finn Ind Again været et stort aktiv for træner Inge Mette Dejgaard, og punktummet er endnu mindst en sæson væk.


”Hans humør er godt”, fortæller Inge Mette Dejgaard. “Vi forventer, at han sæsondebuterer på andendagen i Klampenborg”.

Finn Ind Again lukkede 2014 med sejr, i et af kun to løb i fjor, hvor underlaget var til hestens fordel.

”Han går kun på blød bane, jo blødere desto bedre. Vi håber på blødt underlag om nogle uger”, siger Inge Mette Dejgaard.

Højdepunktet i karrieren har utvivlsomt været choksejren i Skandinavisk Grand Prix i 2011, hvor Finn Ind Again til 18 gange pengene vandt foran megafavoritten Peas And Carrots på en dag, hvor regnen silede ned i Ordrup Mose.

Inge Mette Dejgaard har i vinterpausen overtaget to heste fra Bent Olsens stald.

3-årige Bayonet og den et år ældre Flora. Navnlig sidstnævnte har Inge Mette Dejgaard fidus til.

”Jeg tror absolut, at hun kan forbedrede sit nuværende handicap på 69. Der kan ligge gode penge til hende i specielt hoppeløbene”, antager Inge Mette Dejgaard.

Sammen med jævnaldrene Finn Ind Again er hoppen Sessan nestor i stalden.

”Sessan er min egen. Hun er her mest fordi, at hun er ganske effektiv som førerhest i træningen. Sæsonen er hendes sidste som væddeløber. Det er muligt, at en af mine hesteejere vil trække føl på hende”.

Stalden omfatter otte heste, heraf en 2-årig – Special Quest-sønnen Jackson Five.

”Han er meget stor og vokser fortsat, så det bliver en sen hest. Af samme årsag er han kun meldt i Vinterfavoritternes Ærespræmie”, beretter Inge Mete Dejgaard.

Klampenborg Galopbanes trænerforening havde generalforsamling forleden, hvor man havde håbet at høre banens direktør Allan Arndt og bestyrelsesformand Jens Ditlev Lauritzen informere om status forud for sæsonen.

”De var forhindret på grund af bestyrelsesmøde i Klampenborg Galopselskab, men har lovet at møde os trænere i morgen mandag”, slutter Inge Mette Dejgaard.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top