fbpx

80 nye hesteejere i Klampenborg

Det er nu en realitet, at Stald KTAS supplerer hesteholdet med endnu en galophest. For nogle uger siden søgte stalden opbakning til køb af en 2-årig slægtning til Hongkong Star, som i Bent Olsens varetægt har gjort det rigtigt godt med sejre i Svensk Auktionsløb og Svenskt Kriterium.


“Handlen er nu realiseret. Anparterne går som varmt brød”, siger staldens forretningsfører Bent Rejkjær. “Mange af de etablerede medlemmer er med, men mest glædeligt er det, at vi har fået 80 nye hesteejere ind i sporten, personer som aldrig har været tilknyttet galopsporten tidligere”, fortæller han videre.

Den 2-årige hingst hedder Houston Heat og er opdrættet i Sverige hos samme opdrætterpar, som har opdrættet Hongkong Star.Houston Heat er i træning hos Bent Olsen, som også træner telefonstaldens anden galophest, treårshoppen Miss Phone Girl. Det er første gang, at Stald KTAS har to galopheste på samme tidspunkt. Indtil for få år siden havde stalden kun travheste.

“Jeg har langt mere indsigt i travsport end i galopsport, men jeg er i den grad blevet bidt af fuldblod”, fortæller Bent Rejkjær. “Fortjenesten skal tilskrives Bent Olsen. Han er en supermand til at man føler sig velkommen”.

“Vi præsenterer hesten foran Bent Olsens stald søndag den 19. april klokken 11.00″, fortsætter Bent Rejkjær. “Der bydes på vand, øl og chips. Vi har kun 30 anparter tilbage, så der er snart ikke så mange skud tilbage i bøssen”.

Stald KTAS har 25 års jubilæum i år. Der markeres med jubilæumsløb på samtlige ni danske væddeløbsbaner.“Jeg håber, at vi kan lægge for på åbningsdagen i Klampenborg. Jeg føler mig sikker på, at mange af både de etablerede og de nye medlemmer vil komme på banen på dagen”, vurderer Bent Rejkjær.

Stald KTAS står foran foreningens helt store milepæl. Foreningens heste har dags dato indløbet 4.978.606 kroner, således der blot mangler 21.394 kroner, for de fem millioner kroner realiseres.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top