fbpx

Klampenborgs Award-vindere 2014

Klampenborg Galopselskabs nye “herredouble” satte ikke en hov forkert ved den vellykkede awardsfest lørdag aften. Alt spillede efter musikken og tidsplanen holdt med den sidste kåring afviklet klokken 22.00.


Maden var fremragende, og humøret helt i top, inklusiv hos banens suveræne trænerchampion, Bent Olsen, til trods for at staldens heste til trænerens undren ikke vandt nogen priser.


Efter formanden Jens Ditlev Lauritzens velkomsttale var Jägersro-træneren Jessica Long på scenen for at få en hyldest for hendes trænersejr i Dubai forleden med Volatile.


”En fantastisk oplevelse. Mine heste rejser fra Dubai den 11. marts”, fortæller Jessica Long. Svenskeren tror på muligheden for at hendes stjerne godt kan stå 2400 meter i Klampenborg den første søndag i august, forklarede hun til de næsten 170 gæster.


Efter sidste kåring kom Kim Andersen på scenen, for at få overrakt sin egen ”pris”, idet han havde fødselsdag, og der blev i kor sunget fødselsdagssang for den tidligere mangedobbelte championjockey.


Blandt gæsterne til Award-festen var også opdrætter Berner Olsen, som i fjor udvidede hoppebestanden med Lois Lane. Han købte gold, troede både han og sælgeren, men det har nu vist sig, at Lois Lane alligevel er i fol.


Tine Hansen overrakte Trænerforeningens pris for Årets Staldmand/kvinde til Birgitte Voetmann


Maj-Britt Hjort overrakte prisen for Årets Opdrætter til ægteparret Jette og Søren Hjorth Jensen fra Stutteri Hjortebo.


Championjockey Oliver Wilson fik overrakt prisen af sin mormor, Hotel Fortunens Hanne Pedersen.


Flemming Velin og Bettina Andersen vandt kategorien Årets Ældre Hest med Wentworth. Prisen blev overrakt af iKeyVets Karsten Key Kristiansen.


Jockey Cathrine Weilby fik Voldgiftens Gentlemanpris. Da Cathrine selv er i Chile blev præmien modtaget af Rikke Bay Torp.


Lea Olsen blev nok engang hyldet som Årets Amatørrytter Champion.


Bent Olsen fik overrakt prisen som Årets Championtræner af Dansk Galops direktør, Peter Knudsen.


Klampenborg HesteEjerForenings formand, Flemming Zwicky, overrakte Publikumsprisen til Derbyvinderen Daviciis ejer, Nils Petter Gill. Med på scenen var også Daviciis opdrætter, Eva Isacsson-Sjunnesson.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top