fbpx

Arqana: Stald Hong Kong køber Listed-placeret avlshoppe

Stald Hong Kong stod for en avlssatsning på det nu overståede februarsalg på Arqana i Deauville.


Det kinesiske syndikat fik igennem MAB Agency hammerslag på den 10-årige hoppe Dragon Days (Royal Dragon), der bliver et særdeles interessant tilskud til den danske avl.

Dragon Days var vinder som 2-årig i Tyskland og blev sidenhen også tredje i Listed-opgøret Düsseldorfer Galopp Stutenpreis og fjerde i Preis der Dreijährigen (L).

Hun er helsøster til d en dobbelte Listed-vinder Dextera,halvsøster til Hamburger Flieger-Trophy (Gr.3)-vinderen Dabbitse, Gruppe-3-placerede Devilish Lips og to øvrige Listed-placerede hest i Tyskland og Italien.

I avlen har Dragon Days hidtil haft to startende afkom, og hendes nu 4-årige datter Muhtaday var både vinder og placeret som 3-årig i 2014.

Dragon Days er købt i fol ved Pivotal-sønnen Falco, der i Danmark er velkendt som far til Falconet, og hun har termin i midten af april måned.

Hun kommer dog ikke hjem til Danmark lige med det samme, idet hun efter folingen skal besøge tyskopstaldede Lord Of England – nøjagtig ligesom de to tidligere Bent Olsen-trænede hopper Prinsessen og Palagirl.

Lord Of England, der er far til Skandinaviens bedste hoppe i 2014, Wido Neuroth-trænede Taja, er tilmeldt den skandinaviske Breeders’ serie for føl født i 2016.


Se katalogsiden for Dragon Days her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top