fbpx

Ændring i Klampenborgs ejerkreds

Klampenborg Galopbanes formand, Jens Ditlev Lauritzen, løfter onsdag eftermiddag sløret for, at der er sket ændringer i banens ejerkreds, bestyrelse og bogholderifunktion, at der fortsat arbejdes på at udvide bokskapaciteten, at banens tidligere administrerende direktør, Tom Christensen, er kaldt tilbage i aktion, samt at der arbejdes på højtryk for at forbedre selskabets catering og webside.


Herunder kan du læse Klampenborgs nyhedsmeddelelse i sin helhed.

Sæson 2015 nærmer sig sin begyndelse og i KG arbejder vi målrettet på at udbygge den fremgang som vi har oplevet over de seneste år.

Det alt overskyggende emne inden for vores sport er reduktionen i bidrag fra tipsmidlerne, en beslutning som en overvejende del af Folketingets partier stillede sig bag, men som manglede en nærmere belysning af begrundelser og konsekvenser.

Til trods for de reducerede midler både til præmietilskud og drift, så har KG bibeholdt et sæsonprogram med 21 løbsdage og meget begrænsede ændringer i løbspræmier og indskud.

Det har hele tiden været KG’s plan at udvide antallet af løb og løbsdage og den strategi fastholdes om end 2015 bliver uændret og at man fremadrettet må afvente de tiltag som forventes besluttet centralt i løbet af første halvår.

Inden for galopsporten forefindes allerede et godt samarbejde i Skandinavien og det er KG’s klare ønske at supportere udvidelsen af dette.

Vinteren har også budt på ændringer i ejerkredsen og bestyrelsen i KG, således består ejerkredsen nu af Nils Petter Gill, Wibecke Nagell-Erichsen og Carsten Baagøe Schou.

I bestyrelsen sidder ejerne samt Einar Nagell-Erichsen, Jens Ditlev Lauritzen og som nyt medlem Iben Hjorth Buskop.Iben vil være kendt at de fleste. Opflasket med heste fra sin barndom på Hjortebo Stutteri og også som aktiv hesteejer.

Med sin juridiske baggrund, erfaringer inden for ejendomsbranchen og det offentlige samt naturligvis sit sportslige kendskab, vil Iben utvivlsomt være en positiv tilføjelse til bestyrelsen.

Et af bestyrelsens hovedemner i 2015 bliver arbejdet med en udvidelse af stald- og bokskapaciteten på KG’s område. På nuværende tidspunkt færdiggøres den ønskede helhedsplan.

Der har været en løbende dialog med Naturstyrelsen og vi forventer snart at kunne overdrage materiale til de kommunale myndigheder, så snart der er opnået enighed med Naturstyrelsen.

KG’s Michael Kofoed er desværre blevet ramt af sygdom, og der er derfor indgået en konsulentaftale med Tom Christensen som giver KG muligheder for at anvende Toms erfaringer og assistance afhængigt af behov.

Storløbsterminer og propositioner er offentliggjort og de ordinære propositioner forventes offentliggjort inden udgangen af februar. Vores medarbejder, Philip Bechmann, står for udarbejdelsen af de ordinære propositioner og inddrager Tom Christensen som sparringspartner.

Vi ønsker Michael rigtig god bedring og glæder os til at se ham tilbage på arbejde så snart som muligt.

I 2014 blev der først og fremmest lagt kræfter i at udvikle faciliteter på banen som både skulle forbedre publikums forhold på løbsdage, men ligeledes forbedre muligheder for kommercielt at udnytte faciliteterne uden for løbsdage.

Der er nu oprettet en hjemmeside www.klampenborgvenues.dk, hvor bygninger og faciliteter præsenteres. Hjemmesiden vil være ”i luften” i løbet af uge 8.

Vi er klar over, at KG’s ordinære hjemmesiden ikke lever op til ønsket kvalitet og der arbejdes pt med en ny udgave.

Catering på banen i 2014 blev ikke optimal og der arbejdes lige nu på en aftale som tager højde for at brugen både på og ud over løbsdage er kvalitetsmæssigt i orden, økonomisk holdbar for alle parter og derved med til at sikre kontinuitet.

Derudover skal vi meddele, at Klampenborg Galopbane A/S fremadrettet ikke vil have sin bogholderifunktion hos Dansk Hestevæddeløb. Mere om dette følger.

Der er helt klart udfordringer foran os alle inden for hestesporten i Danmark 2015 KG vil under hensyntagen til de ydre rammer som besluttes, fortsætte bestræbelserne på at udvikle og udvide galopsporten samt være en markant part i et fælles skandinavisk samarbejde.

Vi håber alle med berøring til vores sport og bane vil bakke op omkring vore bestræbelser.

Nært forestående er der den 23/2 anmeldelser til de store 2-års løb 2015 og de klassiske løb 2016 og husk at vi afvikler Klampenborg Award Fest 28/2.

Det er væsentligt for Klampenborg Galopbane at der er en positiv stemning omkring galopsporten og vi opfordrer alle aktive til at trække i samme retning og søge at styrke vores sport mest muligt.

På forhånd tak for opbakningen og lad os så snart høre ”og der gik starten til årets første løb på Klampenborg…..”

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Klampenborg Galopselskab v/formand Jens Ditlev Lauritzen

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top