fbpx

Mere Klampenborg for Vanja i år

Sæsonen 2014 var ingen dans på roser for Jägersro-træner Vanja Sandrup, men svenskeren har langt fra tabt modet.


”Det var en af mine dårligste sæsoner”, siger hun.

“Der var heldigvis en forklaring, for stalden var ramt hårdt af infektioner. Vi har nu lagt 2014 bag os og ser frem mod et forhåbentlig godt år”.

Vanja Sandrups heste indløb over to millioner kroner i både 2012 og 2013, mens cifrene stoppede ved 1.130.439 kroner sidste år.

”Jeg er godt tilfreds med mit materiale. Jeg har tre heste med over 80 i generalhandicap, og denene er til start på Täby på søndag”.

”Spykes Bay (1. løb – nr. 3) skal gøre anden start i år. Han vandt årsdebuten uden problemer og havde alt under kontrol hele vejen. Jeg ser ham gerne i front ligesom sidst, men han er bedst på en hurtig bane, så vi håber ikke på et blødt underlag som næstsenest, hvor han aldrig var gående. På en bane som senest er han en klar vinderchance”, synes Vanja Sandrup.

”Well Tried og Cooper Canyon står også over 80″, fortsætter hun. “Det er to heste, som jeg forventer at starte en del i Klampenborg i år. Nu kender vi jo ikke økonomien i Klampenborgs løb endnu, men gid det kunne være bedre, for så var vi jo der hver løbsdag”.

Sven Olof Gotthardsson er den tilfredse ejer af Well Tried, hans første hest. Også nummer to har været et lykkekøb.”Det må man sige. Irskfødte Orkide var vinder, anden og tredje i hendes tre starter i fjor, og ved sejren var der 10.000 pund i Racing Post bonus”, siger Vanja Sandrup.

“Og jeg tror på fortsat udvikling i Orkide”.

Den svenske træner har også et godt øje til en hest, som ellers gik ud af sidste sæson som maiden.”Jeg har stor tiltro til Obrigada. Bare vent til hun kommer ud på distancen, så kommer det til at være spændende”, slutter Vanja Sandrup.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top