fbpx

Wahl og Lopez har stoppet samarbejdet

Täby-træner Patrick Wahl har indledt 2015 med et nyt koncept i forhold til tidligere. Stalden er i år uden førstejockey.


”Carlos Lopez og jeg er gået hvert til sit efter tre års samarbejde”, fortæller Patrick Wahl til galopsport.dk. “Det er helt udramatisk. Han vil gerne være freelance, og jeg vil også gerne have frie tøjler til at booke ryttere”.

”Carlos har intet gjort forkert, og han rider også en af mine heste i løbene heroppe på søndag”, fortsætter Patrick Wahl.


Føring trods sygdom

Efter to løbsdage på Täby fører Patrick Wahl trænerligaen, men ellers er året ikke begyndt som træneren havde ønsket sig.”Jeg har desværre mange syge heste lige nu”, fortæller franskmanden, som ikke har anmeldt nogen hest til Dansk Derby i år.

”Derbyet i Danmark ligger for tæt op af Breeders for en Täby-træner, synes jeg. Det kræver, at man skal til Klampenborg mindst en gang forinden, så vi har sprunget over denne gang”.

”Jeg har til gengæld et godt håb til Svenskt Derby i franskfødte Lendas. Han synes godt om dirten på Jägersro og 2400 meter er lige sagen. Han udviklede sig konstant i 2014, og jeg ser yderligere forbedringer til i år”, påpeger Patrick Wahl.

Lendas afsluttede 2014 med en god andenplads i Skånelandlöpning, kun slået med trekvart længde Wido Neuroths Bokan.Lendas vandt to løb og 222.712 kroner i fjor, og indleder derbysæsonen med 81 i handicap.


Errols karriere på vej mod enden?

Med 16 sejre og 2.684.798 kroner har Erroll haft en smuk karriere, men punktummet nærmer sig.

”Vi skal forsøge at få ham kåret, og lykkes det, stopper han som væddeløber til marts. Vi har lidt kontakter i Danmark, og det er muligt hans avlskarriere bliver indenfor halvblod”, siger Patrick Wahl.Nu niårige Erroll har fortsat friske ben og var anden på Täby i søndags bag Embarkation.


Tre startheste på søndag

Patrick Wahl sadler tre heste på sin hjemmebane på søndag. Om disse siger han:

”Zapata Zaid (5. løb – nr. 3) gik godt i prøveløbet med kræfter sparet. Går givetvis frem med prøveløbet afklaret, og kan nok være anden til Zamir. Han bliver svær at slå, hvis han er lige så god som ved sejren forrige søndag”.

”Texas Snake (7. løb – nr. 5) tror jeg har samlet sammen til sin første sejr. Har været anden i alle starter hidtil. Jeg troede faktisk han skulle have vundet de to foregående gange. Nu kommer han ud over 1600 meter for første gang, hvilket jeg mener er en klar fordel. Staldens bedste chance på søndag”.

“Lady Bombay (7. løb – nr. 7) har været stort slået i sine to hidtidige starter. Vi forsøger igen, og håber hun kan komme i præmierækken for første gan. Hun er næppe noget for spillerne”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top