fbpx

Johansen og Jensen laver “gentleman-agreement”

Næste sæson kommer til at byde på et makkerskab mellem træner Søren Jensen og jockey Jacob Johansen. Det fortæller sidstnævnte tirsdag til galopsport.dk.


”Jeg har sagt ja til at hjælpe Søren i den udstrækning, som jeg har mulighed for. Jeg har en fast aftale med Lone Kaj-Nielsen, og den aftale ønsker jeg ikke at bryde”, siger Jacob Johansen.

En af Søren Jensens kunder har ønske om at få en fast jockey på sine to heste.”Det kan jeg godt forstå, men det er svært for en jockey at binde sig. Så skal jockeyen have betaling for at indgå aftalen”, konstaterer Jacob Johansen, der så sent som i onsdags red Søren Jensen-trænede Sådan til en overlegen maidensejr på Jägersro.

Pengemæssigt har Jacob Johansen haft et klart bedre år i 2014, i forhold til 2013 og året forinden. Han har indredet 6.452.047 skr. i år, mod 4.909.551 skr. i fjor, og 5.498.764 skr. i 2012.

”Jeg har haft mange gode vindere i år, men manglet nogle af de helt store sejre”, siger Jacob Johansen, som ikke ville sige nej hvis han tilbydes ridt i Dubai til vinter.”Men det er svært at komme ind dernede. Jeg forventer, at ride på Täby i løbet af vinteren. Min ridevægt vil også være 55 kilo i 2015, og jeg kan presses ned i 54 kilo under særlige omstændigheder”, slutter Jacob Johansen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top