fbpx

Fortjent sejr til Call Of Duty i Tortue

Ovenpå fem andenpladser i syv starter var turen endelig kommet til 4-årige Call Of Duty, da det traditionsrige Tortue Efterårshandicap lørdag eftermiddag blev afgjort på Klampenborg.


Academy Award-sønnen trivedes endnu engang som en fisk i vandet på det bløde underlag og forsvandt til slut let væk i hænderne på Elione Chaves.

Bent Olsen sadlede halvdelen af feltets otte deltager, og det var sidste års vinder af opgøret, Jubilance, der havde den klare favoritværdighed. Jubilance var dog aldrig med i sejrskampen under Jacob Johansen.

I stedet blev Call Of Dutys to værste udfordrere The Kicker og Exquest. Disse to ramte den lige bane først og holdt farten storartet ned gennem opløbet, men overfor Call Of Duty kunne de intet stille op.

Chaves kunne med 100 meter tilbage kigge sig tilbage mellem benene og konstatere, at sidste års danske St. Leger-vinder havde sat sine konkurrenter skakmat, og derefter galopperede hesten over målstregen i hænderne med fire længders afstand til de to næste.

Fillip Stark blev fjerde og Maltho femte.

Førstepræmien var 30.000 kroner værd for Call Of Duty, der ejes af Squires Racing og her rundede 350.000 kroner på præmiekontoen i år og 600.000 i alt.

Ligesom vinderen af Vinterfavoritternes Ærespræmie, Stinger, er Call Of Duty efter Skandinaviens championhingst, Academy Award, og opdrættet på Stutteri Hjortebo.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top