fbpx

“Regnen siler ned i Oslo”

Træner Annika Bye Hansen har haft en topsæson hidtil. Hun indtager tredjepladsen i trænerligaen på Øvrevoll forud for fredagens eftermiddagsgalop på hjemmebanen.


”Jeg blev nummer fem i fjor, så jeg håber virkelig jeg kan holde tredjepladsen”, fortæller Annika Bye Hansen, som har startmeldt fem heste til i morgen, men en af hestene er tvivlsom.

”Mestre Dos Magos (2. løb – nr. 1) er en stor, tung hest, som mest er med for at lære. Bliver god næste år. Vi er glade hvis den kommer i pengene”.

“Greased Lightning (2. løb – nr. 4) er tvivlsom starter. Skal tjekkes op i morgen tidlig. Glad for en præmie hvis den starter”.

”Rosso Manello (4. løb – nr. 1) er i topform, men spørgsmålet er om den kommer ind i løbet. Distancen er lige lovlig kort. En outsider”.

”Calcaterre (6. løb – nr. 1) er helt hvor jeg vil have den, og opgaven her ser spændende ud. Jeg tror på topchance. Vores bedste chance på dagen”.

“Giovanni Nobile (6. løb – nr. 7) er jeg også fuldt tilfreds med. Har ikke samme kapacitet som vores anden hest i løbet, men det er ikke meget som adskiller. Tror den er blandt de tre første”.

”Regnen siler ned heroppe, fortsætter Annika Bye Hansen. “Vi må håbe, at det snart stopper, for ellers kommer mange tilfældigheder til at præge resultaterne i morgen”, slutter Norges mest vindende kvindelige træner i år.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top