fbpx

Outsidersejr i Aalborg Store Handicap

Det gik ikke som spillerne forventede i Aalborg Store Handicap. Spillet til 16 gange pengene vandt Ann-Charlotte Nielsen-trænede Dispol Snapper sammen med Marcos Robaldo, som havde taget eftermiddagsmaskinen fra Kastrup for at ride væddeløb i Aalborg.


Klampenborg-jockeyen fyrede til på sidste langside, og det bed fortræffeligt for Dispol Snapper. Den fik et komfortabelt forspring, et hul konkurrenterne ikke kunne lukke. Dispol Snapper sejrede klart foran Chelsea Mick og og Temple Queen. Sejrspræmien 22.000 kroner.

“Han har haft problemer med vejrtrækningen, så der var risiko for at det var sidste start i karrieren”, siger Ann-Charlotte Nielsen.

Træneren red hesten i dens to tidligere løb i år, men stod på sideinjen i aften.

“Og det gør jeg også foreløbig når mine heste starter. Jeg vil ikke ride væddeløb på ubestemt tid”, siger Ann-Charlotte Nielsen.

“Jeg synes der rides alt for hårdt i løbene efterhånden, og ofte uden konsekvenser, og så er det bedst jeg ikke rider”, beretter træneren, som har syv galopheste og to travere i stalden.


Tredje i træk til Autumn Leaves

Ditte Bundgård-trænede Autumn Leaves har virkelig ramt en formtop og tog mandag aften sin tredje sejr i træk. Academy Award-datteren havde Klampenborg-lærlingen Ulrikke Nielsen i bøjlerne, og hun red helt perfekt. Efter et roligt udlæg kom angrebet i løbets sidste tredjedel.

Stutteri Hjortebo-opdrættede Autumn Leaves spurtede bravt længst udvendgt i banen, og koblede grebet kort før mål, uden at ryttersken var efter sin hest.

Ekvipagen sejrede foran de to John Nielsen-trænede Angels Calling og frontrunneren Amelia Jay.

“Jeg følte, at jeg havde styr på tingene i opløbet. Banen er langt bedre end jeg havde frygtet”, sagde Ulrikke Nielsen efter sejren.Hjemme i sofaen så vinderhestens opdrætter løbet.

“Dejligt. Vores opdræt har vundet et stykke over 1,9 millioner i Danmark i år. Så højt har vi aldrig været tidligere i Danmark i én og samme sæson”, fortæller Jette Hjorth Jensen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top