fbpx

Ryster på hovedet, ikke på hænderne

Klampenborgs championtræner, Bent Olsen, sadler to af hestene i Vinterfavoritternes Ærespræmie i Klampenborg på lørdag. Begge er vindere, men hverken omtalt i forordene eller i tipskommentarerne i banens officielle program.


”Anassa var senest tredje i Dansk Kriterium, og gangen forinden målfotoslået som anden i Svenskt Mesterskab for 2-årige”, siger Bent Olsen. “Jeg synes, at en hest med de papirer fortjener at blive nævnt i programmet”.

”My Pearl var vinder forleden. Begge mine heste har vundet løb i modsætning til nogle af konkurrenterne, som først må bevise hvad de kan”, fortsætter træneren.

”Anassa er feltets klart mest vindende hest med 137.200 kroner, men åbenbart ikke god nok til at blive nævnt nogen steder i Galoppen. Uha, hvor jeg ryster på hænderne”, griner Bent Olsen.

”Men Anassa bliver bedre og bedre. Meningen er, at hun går til auktionsløbet i Sverige allerede ugen efter”.

”De 1600 meter er kun en fordel for mine to heste i Vinterfavoritternes Ærespræmie. Men det kan jo være, at tipperne er klogere end jeg, og så skal jeg også være den første til at sige, at de havde ret og jeg så forkert”, afslutter Bent Olsen med et grin.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top