fbpx

Køb en St. Leger-deltager

Vejen til en start i et klassisk løb er som regel lang og med mange bump på vejen. Men hvad hvis du for 60.000 kroner kunne blive ejer af en deltager i lørdagens danske St. Leger på Klampenborg?


Søren Jensen-trænede Contiki, der i fjor vandt Skandinavisk Opdrætningsløb og har vundet tæt på en kvart million i præmiekroner, er kort før årets sidste klassiske opgør i Danmark sat til salg, og slår du til lige nu, kan du nå at overtage ejerskabet før hun springer ud af startboksen.

Strategic Prince-datteren, der sluttede akkurat udenfor præmierækken i Dansk Derby tidligere på året, har ikke gjort meget galt i sin karrieres første 13 starter, og kronen på værket har hidtil været sejren i Skandinavisk Opdrætningsløb sidste år, hvor hun i hænderne på Rafael Schistl besejrede sin staldveninde Harbour Light.

Schistl er igen booket til opgaven lørdag eftermiddag på Klampenborg, og vi skal ikke mere end et par døgn tilbage i tiden for at finde brasilianerens seneste St. Leger-triumf, der kom på ryggen af Niels Petersens outsider Matauri i Norge.

”Contikis ejere har sat hende til salg for 60.000 kroner, forudsat at hun handles før Dansk St. Leger. Købes hun før løbet, tilfalder den eventuelle præmie den nye ejer”, fortæller træner Søren Jensen, og pointerer, at det ligeledes er muligt at købe hoppen efter løbet for 30.000 kroner, men det er naturligvis uden at medregne den eventuelle præmie.

Der rides om 200.000 kroner i Dansk St. Leger, hvoraf halvdelen tilfalder vinderen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top