fbpx

Se efter iKeyVet-logoet – 3 x 50.000 på højkant

Den mobile danske dyrlægevirksomhed, iKeyVet, sponsorerer i år et innovativt bonussystem gældende en række af de fremstillede åringer på Scandinavian Open Yearling Sale den 26. september på York Stutteri.


Åringer, der er tilmeldt ordningen, løber i 2015 om en bonuspræmie på 50.000 kroner, som uddeles til de tre første 2-årsvindere solgt på auktionen.

Igennem de senere år har Racing Posts Yearling Bonus på 10.000 sterling været et væsentligt incitament for hesteejere til at købe åringer i England og Irland, men med introdutionen af iKeyVets Auktionsbonus får Scandinavian Open Yearling Sale et lignende setup.

Ligesom i Racing Posts bonussystem gælder visse regler, som er beskrevet i det publicerede auktionskatalog, men her er et par af de mest essentielle punkter:

  • Kun heste, der fremstilles på ScandinavianOpen Yearling Sale kan deltage i kampen omde udsatte bonusser – og kun heste, deraktivt bliver tilmeldt iKeyVet Auktions-Bonusordningen kan deltage i kampen omde udsatte bonusser.
  • Kun heste, der har betalt min. 4. forfeit tiliKeyVet Auktionsløb 2015 kan vinde en afde udsatte iKeyVet AuktionsBonusser.
  • Hver bonus vil være på DKK. 50.000,-der udbetales til den vindende hests ejer.
  • Der udbetales endvidere DKK. 5.000,-til den vindende hests træner.
  • De udsatte tre Auktionsbonusser, vindesefter ”først-til- mølle” princippet.

Allerede forud for katalogets publicering fik sælgerne af auktionens åringer muligheden for, at tilmelde deres heste til bonussystemet. Godt en fjerdedel af de anmeldte åringer blev tilmeldt systemet, og de er i kataloget alle markeret med iKeyVets auktionsbonus-logo.

Men fortvivl ikke, såfremt hesten du gerne vil købe mangler logoet – det er nemlig fortsat muligt i forbindelse med købet af hesten på auktionen selv at tilmelde hesten på lige fod med de allerede tilmeldte.

Du kan læse hele regelsættet og yderligere information om både bonussystemet og iKeyVets Auktionsløb om 200.000 kroner i Scandinavian Open Yearling Sale-kataloget, og de tilmeldte åringer genkendes via iKeyVet-logoet i toppen af hver enkelt side.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top