fbpx

HK Entreprise er ny Dansk Derby-sponsor

PM fra Klampenborg Galopbane:
HK Entreprise vil på Derbydagen den 3. august præsentere årets absolutte hovedbegivenhed på Klampenborg Galopbane, Dansk Derby 2014.

Klampenborg Galopbanes administrerende direktør Allan Arndt siger:

”Det er med stor glæde vi kan byde HK Entreprise velkommen som Derbysponsor her i 2014. HK Entreprise har været en stor del af både galopsporten og renoveringen af ”Det Nye Klampenborg.” Det er en fornøjelse at have Dem som hovedsponsor for vores største begivenhed.”
HK Entreprise sponsorerede i fjor Vinterfavoritternes Ærespræmie, men i år har de valgt at højne niveauet til Dansk Derby 2014 – der med sine 800.000 kr. også er det bedste doterede løb på hele året.
Hjalte Kjems, direktør for HK Entreprise, beretter om sponsoratet af Dansk Derby 2014:
”Vi er glade for, at vi får mulighed for at være hovedsponsor på den meste traditionsrige og festlige dag i dansk galopsport. Galopsport er jo en oplevelser på mange planer, sporten er meget tilskuervenlig og der er masser af spænding i form af både hestevæddeløb og aktiviteter på selve banen. Vi har som sponsor et fantastisk samarbejde med Galopbanen om at skabe gode rammer for banens gæster og kunder på dagen. Vi håber at rigtig mange Københavnere har lyst til at bruge en søndag i Klampenborg.”
HK Entreprise Dansk Derby finder sted på Klampenborg Galopbane søndag den 3. august.
Portene åbnes kl. 10.00 og første løb rides kl. 12.45.
HK Entreprise drives af Hjalte Kjems, der er allerede stor aktør i galopsporten og sammen med sin hustru Ida drives Stutteri Donselund i Hørsholm.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top