fbpx

11 af 18 fra Olsen, Bechmann, Stott

Udenbys-trænerne Hanne Bechmann, Bent Olsen og Marc Stott ser ud til at få stor andel i Aalborgs kommende storløbsdag den 9. august. 11 af de 18 af de forhåndsanmeldte heste i NKI Champion Stakes kommer nemlig fra de tre individuelle stalde.


Bent Olsens Smokey Storm er den højest handicappede med 86. Olsen har desuden anmeldt Rockyto og East Meets West.

Hanne Bechmann har den næsthøjst handicappede i form af The Kicker med 82. Ligesom sin kollega i Klampenborg har Hanne Bechmann også meldt tre heste. Foruden The Kicker handler det om Simbad og Imagineowar.

Alt mere fremgangsrige Marc Stott har dog meldt ikke færre end fem potentielle deltagere.

Kvintetten fra træningskvarteret på Fyn består af Sarah, Fillip Stark, Haseen, Double Nine og Africa In May.

”Vi er glade for den store opbakning”, siger den lokale væddeløbsbanes direktør, Michael Korfitsen. Banen står i øvrigt for en usædvanlig flot service overfor de tilrejsende gæster som eventuelt vælger at flyve frem og tilbage mellem hovedstaden og Aalborg.

“Sidste fly fra Aalborg til København letter straks efter klokken 16.00, så derfor starter vi allerede dagens første løb klokken 13.00″, siger Michael Korfitsen. “Vi forventer syv løb på dagen”.

Der er kun galopløb på den store dag, og således kommer V5-spillet med Danske Spils “Dobbelt Op-Garanti” udeukkende til at handle om fuldblod.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top