fbpx

“Traditionen holdes i hævd”

År efter år har Klampenborg Galopbane afholdt “Derby-gallops” med efterfølgende lodtrækning om startsporene til Dansk Derby.


Det har altid foregået mandagen før Derbyet med start kl. 7 på 1. Plads.

“Og traditionen holdes naturligvis i hævd”, fortæller Michael Koefoed fra Klampenborgs sportsafdeling.

“Vi byder alle entusiaster velkommen klokken 7 mandag morgen, hvor flaget hejses som tegn på at græsset er åbent for alle deltagere i Derbydagens storløb, heriblandt Pokalløb, Opdrætningsløb, Fawzia Stakes, Larch Ærespræmie, Derby Consolation og ikke mindst Dansk Derby. Forhåbentlig er vejrguderne med os denne morgen, og som altid vil der være rig mulighed for at spotte de kommende topchancer, når de strækker ud i opløbet”.

Efter morgengaloppen er Klampenborg vært for lodtrækningen om Derbydeltagernes startspor, og det foregår ligesom tidligere år ved, at Lykkens Gudinde trækker et navn ad gangen, hvorpå en repræsentant for den pågældende hest vælger en startplads.

Undervejs er publikum i sikre hænder hos Dennis Madsen, som både vil speake gallops og være vært for lodtrækningen i Paddock Tribunen, hvor der serveres morgenmad til en fornuftig pris.

“Tilmelding til Morgengaloppen er ikke nødvendig, og vi glæder os til at se rigtig mange friske Derbyentusiaster mandag morgen, så vi kan få den bedst tænkelig start på den intense Derbyuge. Lige nu er vi i fuld gang med at støbe fundamentet til Danmarks største storskærm, som bliver en permanent del af Klampenborg Galopbane med introduktion på Derby Dag”, slutter Michael Koefoed.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top