fbpx

4 x Gråberg, 3 x Kvisla, Johansen

For en sjælden gangs skyld stod der ikke Per-Anders Gråberg på nogen af hovedbegivenhederne, men den nu 40-årige svenske topjockey stjal alligevel en overskrift mandag aften, idet det lykkedes ham at ride fire vindere.


Gråberg lagde ud med sejr i Breeders’ Trophy Stayer Consolation med Caroline Malmborg-trænede Any Questions, der vandt ganske overlegent foran Mette Fruergårds Go On Direction/Nicolaj Stott og Bacchus The Grape/Carlos Lopez.

Kun tre heste fuldførte løbet, idet den fjerde deltager, Roy Arne Kvislas Pretty Boy Floyd, styrtede med Elione Chaves på bagsiden. Hverken hest eller rytter kom heldigvis noget til ved uheldet.

Det var en ærgerlig start på aftenen for Roy Arne Kvisla, men den Täby-baserede nordmand formåede at rejse sig med stil, idet han sidenhen sadlede tre vindere. Heraf de to med Per-Anders Gråberg på ryggen.

Gråberg og Kvisla vandt sammen med sæsondebuterende Saving Kenny i Lord Sun-Handicap og siden med Afaal i Wistaria-Handicap.

Kvislas tredje dagssejr var i Breeders’ Trophy Stayer med Desert Dawn/Jan-Erik Neuroth, og det løb beskrives i en separat artikel.

Gråbergs fjerde dagssejr blev vundet i sadlen på Niels Petersens 3-årige Walk Of Pride, der efter en skuffende indledning på karrieren virkelig har fundet melodien nu og i Haymarket-löpning over 1200 meter dirt track tog sig tredje sejr på stribe.

Jacob Johansen sejrede tre gange og fik også sat sit klare aftryk på løbsdagen. Johansen red en double for træner Madeleine Smith med hendholdsvis Shepherd Gate og Senator Sam, og derudover vandt han storløbet Stosprint (Stoserien) med Vanja Sandrup-trænede Sweet Loreen.

Her var der 100.000 kroner i førstepræmie.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top