fbpx

Stor glæde over tilslutningen fra Stockholm og Norge

På York Stutteri er man også både glad og overrasket over den flotte tilslutning til den fælles unghesteauktion i slutningen af september, men der skal også leveres på dagen.


”Vi skal nok være klar til at servicere kunderne”, fortæller stutteriets daglige leder Alexander Elsass. York-holdet og Dansk Galops ledelse sætter sig sammen om få uger for at planlægge rammerne, herunder også starttidspunktet for auktionen.

Det er første gang i Yorks regi, at Dansk Galops auktion finder sted på en fredag. Tidligere har lørdag været dagen, hvor der kunne shoppes unghesteblod i det nordsjællandske, men det har ikke været muligt i år.

”Vi vil afholde auktionen på en dag, hvor der ikke rides galopløb i Skandinavien”, fortæller Alexander Elsass om årsagen til skiftedagen, i år fredag den 26. september.

”Det er virkelig positivt, at navnlig opdrættere fra Stockholms-området og Norge kommer hertil med deres åringer”, siger Alexander Elsass og fremhæver også svenske Eva Pettersson, som kommer med 10 åringer til auktionen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top