fbpx

Trav, cykelløb og galop i Aalborg

Der er noget for enhver smag kommende fredag i Aalborg. Landets nordligste væddeløbsbane starter med 10 travløb med første start 12.35, med spil i fælles skandinaviske puljer. Siden er der lidt over en time mellem sidste travløb og fredagens første galopløb, programsat klokken 16.42.


”Det skyldes, at vi afholder cykelløbet Tour de Aalborg”, siger banens direktør Michael Korfitsen.

Her kan man sponsorere rytterne med et på forhånd aftalt beløb per omgang rytterne kører. Pengene går hverken til den daglige drift eller fest og farver.

”Alle pengene går ubeskåret til det igangværende staldbyggeri på banen”, siger Michael Korfitsen, som selv træder i pedalerne akkurat som fuldblods-entusiasten Bente Østergaard med flere.

Efter cykelløbet rides tre galopløb med totalt 30 tilmeldte heste.

”Vi kan ikke klage over startfrekvensen. 10 heste pr. løb er klart godkendt”, synes den lokale amatørtræner Keld Chr. Karlsen, som sadler fem heste.

Det nordjyske publikum kan imødese en rytterske, som ikke har redet løb på banen siden 11. juni 2006. Linda Bro er tilbage i sporten. Efter et ridt i Odense i år og to yderligere i Aarhus, er hun nu klar til også at ride på græstæppet tæt ved Limfjorden.På ryggen af henholdsvis Baggins og Blackjack.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top