fbpx

Udbytte til samtlige 250 ejere

Samtlige ejere af 2-årshoppen, Miss Phone Girl, kan nu se frem imod en skilling efter hoppens sejr i Klampenborg i lørdags. Stald KTAS vandt en samlet præmie på 118.000 kroner inklusive bonussen på 10.000 pund.


”Miss Phone Girl er opdelt i 250 anparter”, fortæller telefonstaldens forretningsfører Bent Rejkjær. “Hver anpart bliver belønnet med 200 kroner, og vi har faktisk en andelsejer med ni anparter, så vedkommende modtager nu 1.800 kroner”, siger Bent Rejkjær.

Hver anpartshaver betaler 50 kroner om måneden for en anpart, så der er til fire måneders kontingent.

”Vores koncept med Miss Phone Girl er anderledes i forhold til koncepterne med travhestene i Stald KTAS”, siger Bent Rejkjær. “Her trækker vi lod om præmierne. Jeg synes begge modeller kan anvendes”.

”Travhestene er hver opdelt i 500 anpart med 20 kroner om måned i kontingent. Nu betaler vi så 50.000 kroner ud til ejerne af Miss Phone Girl, og resten lader vi så stå til de udgifter der kommer med forfeit og så videre”.

”Vi skal jo ud på flere rejser, som forhåbentlig også kan bringe ikke bare gode oplevelser, men også nye gode præmier, som vil komme medlemmerne til gode”, beretter Bent Rejkjær.

Og tampen brænder nu for Stald KTAS til den helt store røde løber. Staldens heste nærmer sig fem millioner til dato siden stiftelsen.

Efter triumfen til Miss Phone Girl har Stald KTAS’ heste indløbet 4.886.849 kroner.

Stald KTAS har i alt seks heste fordelt i træning i tre lande. Danmark, Sverige og Finland. Staldens største præmiesluger til daglig er den enlige heste i fransk træning, i form af traveren Pinocchio H J i stalden hos den i Frankrig bosiddende Sofia Aronsson.Pinocchio H J er vinder af 1.227.459 kroner.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top