fbpx

“Vi kan næppe true Avon Pearl”

Øvrevolls regerende trænerchampion, Niels Petersen, har et stort hold på plads når hans hjemmebane i Oslo åbner portene torsdag aften. Bemærk, at der spilles i fælles skandinaviske puljer med heste til start fra samtlige skandinaviske lande.


Niels Petersen siger således om staldens chancer:

Lady Louise (2. løb – nr. 2) er i orden igen efter at være blevet syet. Har en god udgangsposition her, og kan være en farlig outsider”.

Caroline (2. løb – nr. 9) skal ud for første gang. En velforberedt debutant, som jeg tror behøver løbet. Jeg ser Lady Louise som staldens bedste bud i løbet”.

Zarzuela (3. løb – nr. 5) står foran sin sæsondebut. Fik en god afslutning på sæsonen i fjor med fjerdepladsen i Svenskt St. Leger. Tilfreds med penge første gang ude i år”.

”Quite A Mission (3. løb – nr. 7) skal også gøre sin første start i år. Har Svenskt Breeders som sin centrale opgave i år. Har arbejdet godt, men er slet ikke i topform. Vil præstere udmærket, men jeg forlanger ikke sejr i sæsondebuten”.

Walk Of Pride (4. løb – nr. 7) er under udvikling og han får snart en sejr. Den kan absolut komme her og han er en af mine bedre chancer denne aften”.

Paratico (4. løb – nr. 9) har allerede vundet to løb i år. Holder sin form, og mine to heste i løbet er meget jævnbyrdige. Jeg tillægger vinderchancer til begge”.

Old Pal (5. løb – nr. 4) var meget forbedret sidst i forhold til sæsondebuten, og han er nok endnu bedre til torsdag. Tror han er med i kampen om tredjepladsen, og at løbet ligger imellem Avon Pearl og Jubilance, med fordel til Avon Pearl – selvom Jubilance altid går gode løb på Øvrevoll”.

Mister Big Shuffle (5. løb – nr. 6) kommer nu ud på græs og det er en stor fordel. Tror på forbedring, og han har en lille præmiechance”.

Silver Ocean (5. løb – nr. 8) har nu fået løb i kroppen. Er sikkert bedre på torsdag, og rimelig jævnbyrdig med Old Pal. En triochance”.

Ferdino (6. løb – nr. 4) er kommet fint over sæsondebuten. Har en god opgave her, og han er ikke uden chance”.

Vi spurgte også træneren hvordan det går med Bank Of Burden.
”Alt vel, tak. Nærmest bliver det start i Stockholm Stora Pris”.
Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top