fbpx

“Han starter kun i Klampenborg”

Mens de danske træningsstalde tog hele præmiepuljen i Mowerinaløb, var der til gengæld svenske sejre i rammeprogrammet. Alle i træning hos kvindelige trænere, og to af dem lagde ikke skjul på, at de nyder at gæste Klampenborg.


”Var det bare sådan her på alle baner”, fortæller Sandra Larsson. Hendes hest Alicia In My Dream åbnede V5-spillet med sejr for Rafael de Oliveira.

Akkurat som i fjor vandt Itsagroom i årsdebuten. Den 9-årige hest så lysende ud. Startede kun fem gange i fjor, men ikke fordi den var skadet.

”Han starter kun i Klampenborg, og der var desværre ikke flere løb til ham”, fortæller Karola Larsson. “Jeg håber banen udskriver flere løb til ham i år”.

Et svensk ægtepar var blandt de heldige og dygtige, som løste V5-spillet. De var taget til lørdagsgalop i Klampenborg på gennemrejse til en ferie i Norge, og med lidt over 10.000 kroner i gevinstbøssen var humøret højt, da de forlod banen.

Glad var også en tidligere professionel jockey i Klampenborg, som fik udbetalt lidt over 20.000 kroner i V5-gevinst, da vedkommende havde to rækker med fem rigtige, som følge af dødt løb mellem svensktrænede Head To Toe i Jessica Longs træning, og Søren Jensen-trænede Wellington.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top