fbpx

Knut O. med “storluring” til torsdag aften?

Knut O. Arnesen har 14 heste i træning på Øvrevoll. Tre af dem kommer til start på tredjedagen hjemme i Oslo torsdag aften.


”Aylar (1. løb – nr. 2) havde arbejdet godt frem til sæsondebuten, så vi havde gode forhåbninger, men det blev lidt forkert. Åbningen var for hård, så der var ikke kræfter til afslutningen. Løbet har dog gavnet min hest, den har en god amatørrytter på ryggen og jeg tror den er blandt de tre første”, siger Knut o Arnesen.

”Prawda (2. løb – nr. 4) skal ud for første gang i år. Den har ikke fordel af dirten, da den er meget bedre på græsset. Jeg tvivler på det er noget for spillerne. Vi er tilfredse med en præmie”, kommenterer Knut O Arnesen.

”Sans Arc (2. løb – nr. 7) skal også sæsondebutere. Har trænet vældig godt, og kan nok fortsætte sin glimrende udvikling fra i fjor. 1750 meter er lige i det længste, og det kan blive svært at gøre noget ved Niels’ vinder fra forleden (Paratico – red.). Tror dog helt sikkert min er med i afgørelsen. Vores bedste chance i løbet”, anser Knut o Arnesen.

Det er mange år siden, at Knut O Arnesen og hans familie kom ind i galopsporten.”Som hesteejere startede vi den første hest i 1969, hvis jeg husker rigtig. Jeg blev amatørtræner i 1986, og professionel året efter, så jeg har været med i mange år”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top