fbpx

Tidligere Shadwell-hoppe med hingsteføl efter Mingun

Midt på dagen den 28. februar nedkom den tidligere Sheikh Hamdan-ejede hoppe, Majhud (Machiavellian – Winsa v. Riverman) med sit tredje føl på dansk grund. En hingst efter Mingun (A.P. Indy) på York Stutteri i Nordsjælland.


Majhud blev købt på Goffs November Sale tilbage i 2011 af Stald Ras. Hun var i fol ved Derbyvinderen Authorized (Montjeu), og resultatet af denne bedækning blev hingsten Prince Carlras, som nu er gået i træning hos Søren Jensen på Enghavelyst. I fjor folede Majhud en hoppe efter Mingun.

Majhud, der er opdrættet på Sheikh Hamdans Shadwell Stud, var selv i træning hos John Dunlop som 2- og 3-årig. Hun vandt over 2400 meter og opnåede en OR på 88, svarende til 84 i skandinavisk handicap.

Inden Majhud endte på danske hænder blev hun mor til et enkelt startende afkom i England i form af Linamix-datteren Mujdeya. Hun vandt to gange for Sheikh Hamdan og træner John Gosden og nåede en OR på 95, svarende til 87 i skandinavisk handicap.

Mujdeya ejes fortsat af Sheikh Hamdan og hendes første afkom, den nu 2-årige Raven’s Pass-søn Mushtarak, er gået i træning hos John Hammond og er meldt i Epsom Derby (Gr.1) i 2015.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top