fbpx

Funny Legend besøger sin tidligere staldkammerat

Stall E&F’s fantomhoppe, Funny Legend (Funambule), har hidtil været på besøg hos Coolmore i hver bedækningssæson, men i år bliver navne som Footstepsinthesand, Rock Of Gibraltar og High Chaparral udskiftet med et hjemligt klingende navn, nemlig hendes tidligere staldkammerat hos Wido Neuroth, Appel Au Maitre.


“På baggrund af de mange positive tilbagemeldinger fra opdrættere med føl efter Appel Au Maitre, har Stall E&F besluttet at sende Funny Legend til Stutteri Hjortebo i år”, fortæller Iben Hjorth Buskop til galopsport.dk.

Funny Legend nedkom for kort tid siden med et hoppeføl efter Footstepsinthesand – en helsøster til sidste års Songline Classic (L)-vinder Funinthesand.

Om kort tid tager Funny Legend turen fra Eva Isacsson Sjunnessons Solbacka Gård i Stockholm til Skandinaviens championstutteri i Bjerringbro.

Funny Legend og Appel Au Maitre nåede at stå i samme stald hos Wido Neuroth på Øvrevoll i to sæsoner.

Det var i 2006 og 2007, hvor Appel Au Maitre var henholdsvis to og tre år gammel, mens Funny Legend var fem og seks.

De to heste nåede aldrig at møde hinanden i løb, men de har det tilfælles, at de begge vandt to af Skandinaviens mest prestigefulde opgør – Stockholms Stora Pris (Gr.3) på Täby og Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) på Øvrevoll.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top