fbpx

Smartphone-løsning til hestespil kun en måned væk

Den app som skal sørge for, at Danske Spil også følger med ind i det nye millennium med udbud af spil på heste via smart-devices, er nu kun en lille måned væk. Det skriver Dansk Hestevæddeløb i sit seneste nyhedsbrev for februar.


Fra og med april – og dermed også til begyndelsen af den danske galopsæson – bliver det muligt at spille direkte via smartphone og tablet/iPad hos Dantoto. Om man – ligesom det i flere år har været tilfældet hos svenske ATG og norske Rikstoto – også får mulighed for at følge løbene direkte fra sin smartphone/tablet, melder historien endnu ikke noget om.

Fremover vil man, lige meget om man sidder hjemme, på væddeløbsbanens legeplads eller ved sit bord i restauranten, kunne spille direkte online fra sin smartphone og dermed undgå køen i totalisatoren.

Til gengæld har Dansk Hestevæddeløb og Danske Spil afholdt møde med henblik på at finde en løsning der kan tilgodese alle parter, når spillet fra mobile platforme som en helt naturlig konsekvens vil tage en stor del af on-track spillet fra Danmarks væddeløbsbaner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top