fbpx

Premiere på ‘Onsdag Xpress’

Svenskerne er tossede med hestesport, og for de betting interesserede starter det svenske travselskab ATG et helt nyt koncept op i denne uge.


Der er tale om V86, og det er der for så vidt ikke så meget nyt i, men det innovative består i, at de otte løb bliver afviklet på to forskellige baner, og på den måde undgår de betting hungrende traventusiaster alt for meget ventetid imellem løbene.

De otte løb onsdag aften bliver afviklet på Solvalla og Åby, og ATG har smidt ekstra penge i præmiepuljen, således at en enlig vinder med alle otte rigtige vil løbe af med en gevinst på 10 millioner svenske kroner.

Danske Jeppe Juel tager hele den lange tur fra Løgstør, og stiller til start i første afdeling med den otteårige hingst Orali, som går for at være en af landets allerbedste heste.

  • Vi har en time times kørsel til færgen, og så er der tre timers overfart med færgen, men har man en hest som Orali, så er man nødt til at rejse lidt. Jeg har nok aldrig trænet en hest med højere kapacitet og kampvilje, fortæller Juel, som selv ser Orali, som en af favoritterne i V86-1.
  • Vi har et fantastisk fint startspor, og jeg synes helt klart han skal være favorit. Fra det startspor kan jeg selv bestemme, hvad der skal ske, hvilket afhænger af hvad de andre gør. Jeg synes, han er allerbedst, når han kan sidde i ryg med hårdt tempo, men hvis der ikke er nogen, der vil køre fra start, må jeg jo tage føringen, lyder det fra travkusken.

Vil du have nogle gode betting tips til onsdagens V86-omgang, så er der rig mulighed for at finde masser af spilforslag på diverse svenske travsider.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top