fbpx

To starter, to sejre – igen!

Formstærke Katharina Stenefeldt har fået en kanonstart på den nye sæson. Efter to trænersejre i to starter for to uger siden, fik Jägersro-træneren nye vinderblomster i dag. På ny med 100 procents udbytte. To pletskud i to forsøg.


Indledningsvis med Peace In Our Time i hænderne på jockey Jacob Johansen. En længde adskilte vinderen og andenhesten Battleoftrafalgar. Elione Chaves har hidtil ikke tabt på ryggen af Katharina Stenefeldts Mocacha, og denne søndag blev det en ny opvisning foran favoritspillede Psiloritis.Den irskfødte 3-årshoppe vandt ligesom for to uger siden uden at være truet med fire længder ned til andenhesten

Også Madeleine Smith kan se tilbage på en god åbning i 2014. Hun var selv i sadlen på sin delejede Lawn Jamil i et løb, hvor 14:10-spillede Banditos var under pari som tredje. Nærmeste vidne til vinderen var Addictive Star. Det var fjerde ryttersejr i år til Madeleine Smith.

Amatørtræneren Ryszard Boko har holdt længere formtop på Cool Luke, som lukkede 2013 med sejr. Nu kom årets første sejr, og gjorde det i par med Tommy Gustafssons lærling Aase Marie Brown. Aase Marie Brown ser også ud til at gøre kometkarriere i den svenske hovedstad, hvor hun nu er noteret for tre sejre i 2014.

Lærlingesejr også til Fredrik Janetzky, som med fire kilos lettelse fik prikket Göran Schillström trænede Easter Star først i mål, efter kamp med Zizor Zaid. Træneren ejer også vinderhesten.

Træner Cleas Björling var optimistisk i midtugen, da vi talte med ham omkring staldens nyerhvervelse Mr David. Hvorfor blev tilskuerne vidne til. Mr David vandt Sveriges debuten med lethed til 4,5 gange pengene, velunderstøttet af Rebecca Coldin. Andenpladsen til Web Of Dreams.

En overraskende vinder over derbydistancen var Sandra Brolin trænede Entilllglory i amatørløbet til 16 gange indsatsen. Anden årssejr til ryttersken Alice Elmerskog, som har udviklet sig gradvist i bøjlerne.

Løb i kroppen for to uger siden betød formforbedring for Ylva Brandt trænede Heart Man, som aflagde maidentitlen i start nummer to i livet. I kompagni med Luis Santis foran storfavoritten Night Of St George.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top