fbpx

Jyllandsløbsvinder tilbage i Århus

Efter nogle sæsoner hos Flemming Poulsen starter Take A Chance 2014 i regi Torben Christensen i Århus, og JVB-træneren er tilfreds med det materiale han råder over forud for sæsonen.


”Take A Chance er jo ikke ung længere, så nu må vi se om vi kan puste nyt liv i ham”, siger Torben Christensen, som havde en klart bedre sæson i 2013 i forhold til året forinden.

Nu 8-årige Take A Chance var i træning hos Torben Christensen og vandt bl.a. Jyllandsløbet, inden han blev sendt til Flemming Poulsen i Frankrig.Han fulgte siden også med Flemming Poulsen hjem til Danmark, og startede for Klampenborg-træneren i samtlige starter i fjor, hvor det blev til et enkelt besøg i vindercirklen.

”Han starter sæsonen med 74 i handicap, og det er ikke værst”, siger Torben Christensen.Det er Jydsk Væddeløbsbanes tidligere bestyrelsesformand, Kristian Andersen, der ejer Take A Chance. Kristian Andersen har været kunde hos Torben Christensen i mange år, og ejer også en anden hest i stalden.

”Vi købte Operation Chariot i England i efteråret”, siger Torben Christensen. “Den havde en god toårssæson, men skuffede så i fjor, og det gav os chancen for at købe den”.

”Den var meget dyr som unghest, og vi fik naturligvis kun chancen fordi den ikke levede op til forventningerne i 2013″.

”Jeg nåede akkurat at starte den på finaledagen i Århus”, slutter Torben Christensen.Det var pudsigt nok i Take A Chance Handicap, hvor Operation Chariot var slået med hals af Bent Olsen-trænede Wide Ranging.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top