fbpx

“Marianne er uvurderlig for sin lillebror”

Niels Petersen-trænede Bank Of Burden var på forhånd nærmest 10:10-favorit til titlen som Årets Ældre hest i Klampenborg. Den norskejede tophest var repræsenteret ved gallafesten i Klampenborg af Morten Myhre og Tanja Ravn Myhre.


Flot at tage den lange tur, og helt som forventet blev den dobbelte Scandinavian Open vinder kåret til Årets Ældre hest.

”Vi håber på han kan holde niveauet i 2014. Det er nok hans sidste sæson på det her plan”, mener Morten Myhre.

Niels Petersen kom til Norge som et ubeskrevet blad, men har successivt vokset i rækkerne, og i fjor var han helt outstanding i den skandinaviske trænerliga.

”Niels har mange af de egenskaber, som kendetegner en toptræner. Og hans storesøster supplerer ham perfekt i det daglige arbejde”, siger Morten Myhre.

Marianne Petersen er butikkens højre hånd, akkurat som i den absolutte storhedstid hos træner Ole Larsen, i omgivelserne på Skovbogård i Hillerød, hvor man blandt andet trænede den dobbelte derbyvinder Chinatown og samme årgangs St. Leger-vinder Garonne.

Her var Marianne en meget væsentlig brik i spillet.

”Det er hun også for Niels”, fastslår Morten Myhre. Bank Of Burden sæsondebuterede i torsdags i Dubai, hvor han ikke nåede præmierækken, men til gengæld gik sit hidtil bedste løb nogensinde i Dubai som sjette gennem mål.

”Det er dyrt at tage en hest til Dubai, men vi tror det er pengene værd. Det giver beviseligt hesten en fordel forud for den skandinaviske hovedsæson”, bedømmer Morten Myhre.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top