fbpx

100% udbytte for Täbys førende træner

Træner Patrick Wahl har åbnet bedst i år på Täby, og hans formstald fortsætter med at markere sig. Træneren havde godt nok kun en enkelt hest til start ved søndagens lucnhgalop i Stockholm, men det var nok til at tage sæsonens tredje sejr.


Efter debutsejren til 3-årige Psiloritis, var forventningerne store til Maybach-sønnen i dens start nummer to, og 22:10 spillede Psiloritis skuffede ikke tilhængerne i totoen. Vandt let under Carlos Lopez, som havde fået genvalg i det 1350 meter lange løb.

Der var halvanden længde ned til løbet nummer to.Der var stærke 42.000 skr. i sejrspræmie. Unghesten har nu indtjent 75.000 skr. i to starter. Fortsættelse følger.

Jägersro-træneren Peter Jardby vandt for anden søndag i træk. Sæsondebuterende Prince Hamlet var mest effektiv under Aase Marie Brown. Nu 9-årige Prince Hamlet lagde 28.000 til præmiesummen, som nærmer sig 900.000 kroner. Når han millionen i år?


Tre kilos overvægt kunne ikke bremse Tigherella.

Karin Limdberger trænede Tigherella blev redet til sejr af Elin Boren. Det var hestens første årssejr.Concorde blev spillet til favorit i årsdebuten forleden, hvor den var femte.

I dag havde den ikke samme tiltro blandt spillerne, og det skulle vise sig at være en fejl. Sandra Brolin trænede Concorde vandt efter kamp under Madeleine Smith til oddset 12,33. Sejrspræmien 20.000 skr.


Double til Gustafsson

Tommy Gustafsson havde en god fornemmelse for Earth Hour i et interview her på siden tidligere på ugen, og den mangeårige Täby-træner havde analyseret perfekt. Hans alt bedre hest sejrede for Jacob Johansen.

Tommy Gustafsson fik tilmed dobbeltsejr, med Persian Queen/Shane Karlsson på andenplads trods otte kilos overvægt!!! Der var 42.000 respektive 21.000 skr. i præmier til de to heste.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top