fbpx

Dansk syndikat køber Hurricane Reds søster

Er du i tvivl om der fortsat satses internationalt i dansk galopsport? Torsdag aften købte et nyt dansk syndikat en 1-årig halvsøster til det måske allerhotteste navn i Skandinavisk galopsport lige nu – den svenske Derby-vinder Hurricane Red.


Hammerslaget faldt på Goffs November Yearling Sale i Irland og lød på 50.000 euro for den skimle hoppe, der er datter af Coolmores firedobbelte Gruppe-1-vinder Mastercraftsman (Danehill Dancer) og den dobbelte franske vinder Bounce (Trempolino).

Bounce er allerede mor til to Black Type-vindere, heriblandt Stall Zadas millionær Hurricane Red (Hurricane Run), der foruden sin overlegne sejr i Svenskt Derby (L) også hjemtog Jägersros to øvrige “Triple Crown-opgør” i 2013, Voterlöpning og Hurricanelöpning.

Hurricane Reds eneste nederlag i indeværende sæson kom i Stockholm Cup International (Gr.3), hvor han fulgte Niels Petersens duo Without Fear og Bank Of Burden til dørs i sin første start mod den ældre elite.

Det bliver netop også Niels Petersen der skal varetage træningen af den nu danskejede hoppe fra sin stald på Øvrevoll.

Tidligere på dagen var et afkom ud af Bounce, hingsteføllet efter Pour Moi (Montjeu), blevet solgt til Lynn Lodge Stud for 52.000 euro, og her var danske forbindelser “underbidders”.

Fredag eftermiddag går Bounce selv igennem ringen på Goffs, i fol med en bror eller søster til Hurricane Red efter den irske 2000 Guineas-vinder Canford Cliffs.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top