fbpx

Bintang Lad blev Team Players første vinder

Stutteri Løkkemarkens avlshingst Team Player, der er halvbror til de tre Gruppe-1-vindere Kayf Tara, Opera House og Zee Zee Top, bedækkede kun to hopper i 2010.


Den ene var Nanna Bispelunds Hernando-datter Quick Queen Lake, og resultatet heraf blev den brune hingst Bintang Lad, der lørdag aften vandt en overlegen sejr i sin 2-årsdebut på Klampenborg.

Tine Hansen-trænede Bintang Lad trak allerede ind på opløbet fra de øvrige konkurrenter i hænderne på Manuel Santos, og selv om Nicolaj Stott ihærdigt forsøgte at få kontakt med ligeledes debuterende Miss Tiffany, var Team Player-sønnen bare bedst på dagen og sejrede til slut ganske let til førstepræmiens 25.000 kroner.

Nanna Bispelund er både ejer og opdrætter af Bintang Lad, og moderen Quick Queen Lake, der en overgang var opstaldet i Malaysia, er selv halvsøster til Light Valley Studs top-avlshoppe, Royal Filly, som igen er mor til storløbsvinderne Royal Legend og Hells Angel.

Royal Fillys 2-årige datter, Golden Island, var i øvrigt tredje gennem mål i netop lørdagens maidenløb, slået med tre længder af sin “fætter”.

“Bintang Lad er meldt i Vinterfavoritternes Ærespræmie senere på året, og jeg er meget stolt af hans debut i dag”, lød det fra træner Tine Hansen efter sejren.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top