fbpx

20. Gruppeløbssejr for Hammer i Badener Meile

Danske Lennart Hammer rundede torsdag eftermiddag sin Gruppeløbsvinder nummer 20, da han red Ferdinand Leve-trænede Felician til en sikker halv længdes sejr i Badener Meile (Gr.3) over 1600 meter i Baden-Baden.


Hammer så ellers længe ud til at være låst bag en mur af heste i opløbet, men da åbningen endelig kom, fløj 5-årige Felician (Motivator) forbi sine konkurrenter og besejrede Peter Schiergens Neatico/Andrasch Starke. Førstepræmien i Badener Meile (Gr.3) var 32.000 euro, og det var 10. sejr i denne sæson for Lennart Hammer på ryggen af Ferdinand Leves heste.

Vi har fået en drømmestart på samarbejdet, og foruden dagens sejr vandt vi løb på Baden-Badens førstedag i går, og forrige uge vandt vi det tyske 1000 Guineas Trial (L) i Düsseldorf”, fortæller en glad Lennart Hammer torsdag aften til galopsport.dk.

Gruppe-3-triumfen med Felician var samtidig Hammers karrieresejr nummer 991, og han er altså blot ni vindere fra at kunne melde sig ind i Klub-1000. Et medlemsskab svenske Per-Anders Gråberg i øvrigt tegnede i tirsdags på Jägersro, da han red Without Fear først over stregen i Malmö Vårhandicap.


Se Lennart Hammer vinde Badener Meile (Gr.3) med Felician herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top