fbpx

JockeysOnline.com – her finder du jockeyprofilerne!

Scandinavian Raceweb ApS har vinteren igennem arbejdet med udviklingen af en helt ny webportal med væddeløbsrytterne som omdrejningspunkt.


JockeysOnline.com hedder portalen, der tirsdag er blevet launchet med forholdsvis skandinaviske ryttere, men som med tiden udvides til at rumme masser af internationale navne.

På JockeysOnline.com har du muligheden for at søge efter de tilmeldte ryttere ud fra en lang række kriterier – heriblandt køn, ridevægt, base, hvilken træner de rider for og hvilken licenstype de har. Siden er både for professionelle, lærlinge og amatørryttere.

Som aktiv træner eller hesteejer kan JockeysOnline.com hurtigt hjælpe med et overblik over hvilke ryttere der fx. kan ride en bestemt mindstevægt, et telefonnummer eller e-mail adresse direkte til jockeyen eller dennes agent, og langt de fleste ryttere har tilmed også en lille biografi på deres profil.

Forsiden viser altid en liste over de 10 mest besøgte jockeyprofiler, og der er fra forsiden ligeledes direkte adgang til at søge efter profiler efter navn, køn, base og mindste ridevægt. Under menupunktet “Jockey Search” er der adskillige udvidede søgemuligheder.

Som et ekstra startskud for JockeysOnline.com lægger portalen på næste torsdag navn til Mowerina Trial på Klampenborg.

Er du selv enten jockey, lærling eller amatørrytter, og har du endnu ikke fået en profil på JockeysOnline.com, skal du blot klikke på “Join Jockeys Online” i hovedmenuen for at læse mere om hvordan du i løbet af 10 minutter kan tilmelde dig.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top