fbpx

Halvsøster til den ubesejrede 2-årsstjerne Saving Kenny

Roy Arne Kvisla-trænede Saving Kenny (Footstepsinthesand) var en af sidste års helt store oplevelser blandt den yngste årgang i Skandinavien, og med tal på 87 delte han førstepladsen på handicaplisten med Diamant.


Saving Kenny er opdrættet i Irland, men på Goffs November Breeding Stock Sale i november måned opsnappede den svenske opdrætter Pernilla Nilsson hans mor, den nu 13-årige Spinning World-datter Cycle Of Life, som blev købt i fol ved Coolmores Phoenix Stakes (Gr.1)-vinder Alfred Nobel (Danehill Dancer).

Natten til tirsdag folede Cycle Of Life et brunt hoppeføl hos Pernilla Nilsson i Krylbo, som dermed har fået en svenskfødt halvsøster til ubesejrede Saving Kenny, der vandt sine tre starter i 2012 med henholdsvis 6½, 1½ og 7½ længder på Täby.

Cycle Of Life har foruden Saving Kenny produceret to internationale vindere i Atlantic Cycle (Stormy Atlantic) og Footcycle (Footstepsinthesand).

Hun var selv vinder som 3-årig i USA (omregnet skandinavisk handicap på 83) og er halvsøster til den tredobbelte japanske Listed-vinder, Suteki Shinsukekun. Dertil er Cycle Of Lifes egen mor, Autumn Moon, helsøster til Middle Park Stakes (Gr.1)-vinderen Lycius.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top