fbpx

Halvsøster til Vinterfavoritten på Hjortebo

Kort før midnat onsdag aften kom årets fjerde føl til verden på Stutteri Hjortebo i Bjerringbro. “Skytrial nedkom med et hoppeføl efter Academy Award”, fortæller Søren Hjorth til galopsport.dk.


Føllet er dermed halvsøster til sidste sæsons vinder af Vinterfavoritternes Ærespræmie på Klampenborg, Stald Seasides Koo Koo Sint (Mount Nelson), og hun er helsøster til 2-årige Candyfloss, der netop er gået i træning hos Søren Jensen på Enghavelyst.

“Candyfloss skulle være fremstillet på åringsauktionen i fjor, men hun fik en hovbyld to dage inden auktionen. I stedet overvintrede hun her på stutteriet, og blev for en måneds tid siden solgt til Klampenborg-baserede Stald Chili”, fortsætter Søren Hjorth.

Det hører ikke til normalen, at der i midten af marts måned blot er kommet fire føl til verden på Skandinaviens regerende championstutteri, men flere af avlshopperne er gået langt over tiden. “Skytrial gik 12 dage over tiden før hun endelig folede i går, og vi har flere andre hopper der for længst har haft termin, heriblandt Reventon og Cantenacs mor, Raadyr. Det kan meget vel have med det kolde klima at gøre, og det hjælper heller ikke på det, at vi nu har fået mere sne”, slutter Søren Hjorth.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top