fbpx

Kelp køber ind på Keeneland

Lars Kelp har hidtil fået hammerslag på tre heste til skandinaviske kunder på Keenelands September Yearling Sale i Kentucky.


Den første var en mørkebrun hingst efter Grade-1-vinderen Quiet American og A.P. Indy-datteren False Impression. Hingstens mormor er Grade-2-vinderen Classic Elegance (Carson City), som udover False Impression har produceret Stakesplacerede Unbridled Endeavour. Kelp købte hingsten for 80.000$, og den går i træning hos Fredrik Reuterskiöld på Jägersro. Se katalogsiden her.

Lidt senere købte Lars Kelp igen på vegne af træner Fredrik Reuterskiöld en hingsteåring efter Grade-2-vinderen Notional og Swing Till Dawn-hoppen Swing Set. Denne åring er halvbror til Stakesvinderen Golden Set og til de Stakesplacerede Swinging Bernie og Super Striker. Hammerslaget faldt på 32.000$. Se katalogsiden her.

Seneste Kelp-handel på Keeneland er en hingst efter Kentucky Derby-vinderen Big Brown, der blev handlet for 37.000$ på vegne af Stockholm-træner Roy Arne Kvisla og ejer Jan Kleerup. Se katalogsiden her.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top