fbpx

Olsens ejere handlede flittigt

Dansk Galops Åringsauktion:

Championtræner Bent Olsen arbejdede dagen igennem flittigt for at skaffe nyt hestemateriale til stalden på Klampenborg, og det resulterede i flere interessante handler.


Olsen fik selv hammerslaget på lot 48, en fuks hingst fremstillet af Berner Olsen efter Muhtathir og den Listed-placerede Loup Solitaire-dattere La Sabana. La Sabana er mor til en vinder i Frankrig og hun er selv halvsøster til Listed-vinderen La Hernande og ud af en halvsøster til den irske Gruppe-3-vinder Eastern Appeal. Den billedskønne hingsteåring blev købt for 160.000 kroner.

Lone Kaj-Nielsen lod vente længe på sig, men ved auktionens allersidste lot stak hun armen i vejret og sikrede sig en brun hingst efter Academy Award og Creole Legend (Cajun Cadet) fra Stutteri Hjortebo. Hingsten, der kostede 150.000 kroner, er helbror til Wido Neuroth-trænede Kid Creole, der i juli var tredje i Svenskt Derby Trial. Endvidere er moderen, Creole Legend, halvsøster til en af Skandinaviens bedste hopper gennem tiderne, Funny Legend.

Indseth Investment AB, der løber sine heste under navnet Stall Inco, købte også et Hjortebo-opdræt – lot 31 efter Academy Award – Stolga v. Baillamont. Hoppeåringen er sidste afkom ud af Stolga og helsøster til bl.a. Derbyvinderen Master Kid, samt halvsøster til øvrige storløbsvindere som Kronhjort, Eko Negresco og Raadyr. Sidstnævnte er i øvrigt mor til både Reventon og Cantenac, der i Academy Award deler far med både Master Kid og Stall Incos nyerhvervelse. Hammerslaget faldt på 100.000 kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top