fbpx

Stor galopdag på trapperne i Aalborg

Kl. 13.50 lørdag eftermiddag skydes årets store galopdag i gang på Aalborg Væddeløbsbane. Syv galopløb er på programmet, heriblandt Aalborgs 2-års Grand Prix, 3. afdeling af Provinsens 3-års Serie og endelig dagens bedst betalte opgør, NKI Champion Stakes om 110.500 kroner.


Kun fire deltagere har fundet vej til start i Aalborg 2-års Grand Prix over 1500 meter, og den soleklare favorit er Bent Olsen-trænede Smartinblack, der efter et knebent nederlag i debuten til Harmonia, har vundet sine to næste starter med henholdsvis 13 og 12 længder.

Smartinblack, der rides af lærling Marcos Robaldo, møder de to debutanter Royal Lane/Sara Slot og Cha Cha Award/Nanna Emilie Hansen, samt mere rutinerede Filippa/Rafael Schistl, som var 16½ længde bag Smartinblack i et tidligere møde på Klampenborg.

Førstepræmien i Aalborg 2-års Grand Prix er 33.200 kroner.

I tredje afdeling af Provinsens 3-års Serie er 11 deltagere til start, og grundet løbsudskrivningen er et åbent opgør i vente. Bent Olsens duo Ale Alejandro og Releasethecracken bærer begge topvægten 62 kilo. Det er to mere end Fillip Stark og Dicky Mint, og hele 7½ mere end Imaginenowar. Sidstnævnte møder denne gang sine konkurrenter på langt bedre vilkår end i den seneste afdeling af serien, hvor hun var kort slået af Fillip Stark.

Endelig rundes dagen og V5-spillet af med NKI Champion Stakes over 1800 meter, hvor der er forhåndsafbud fra Fatima. Også her er Bent Olsen stærkt repræsenteret i form af 3-årige Solo og 6-årige Smokey Storm. Det bliver Larch-vinderen Solos første møde med ældre heste, og han er en god repræsentant fra toppen af årets klassiske årgang.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top