fbpx

Cathrine Weilby i forslået, men stabil tilstand

Jockey Cathrine Weilby, der fredag aften var ude for et grimt styrt på Jydsk Væddeløbsbane i Århus, er i en ret forslået, men dog også stabil tilstand dagen derpå. Hun er indlagt på Århus Kommune Hospital.


“Først og fremmest er der ikke noget alvorligt galt ovenpå uheldet. Cathrine er meget forslået i ansigtet, hendes kindben og området rundt om øjet er ekstremt hævet op, og så har hun pådraget sig en voldsom hjernerystelse, som gør, at hun har sovet det meste af dagen i dag”, fortæller den danske jockeys veninde, Katya Bøtcher, der ligesom amatørrytterkollegaen Lea Olsen har tilbragt tid ved Cathrine Weilbys side.

“Jeg tog hendes hånd, og hun opfattede hurtigt at det var mig, og jeg kunne kommunikere en lille smule med hende også. Hun var dog meget træt, og faldt hen igen efter kort tid. De scanninger der er foretaget viser heldigvis ingen forandringer, så med tanke på hvor slemt det kunne være gået, ser det rigtig positivt ud”, fortsætter Katya Bøtcher.

Cathrine Weilby skal forblive på Århus Kommune Hospital i den nærmeste fremtid, indtil hun enten er i stand til at blive udskrevet, eller at blive overflyttet til et hospital i Malmö, hvor hun har bopæl.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top