fbpx

Tysklands Derbyvinder overlegen mod de ældre

Søndag eftermiddag viste Mario Hofer-træner Pastorius (Soldier Hollow), at hans choksejr i Deutsches Derby (Gr.1) for mindre end en måned siden var alt andet end et tilfælde, da han med otte længder satte en stor del af den ældre tyske elite på plads i Grosser Dallmayr-Preis (Gr.1) over 2000 meter i München.


Pastorius blev i Deustches Derby (Gr.1) redet til sejr af Terry Hellier, men denne gang var tøjlerne overladt til Andrasch Starke, og efter at have fulgt sidste års vinder af opgøret, Durban Thunder, ind på opløbsstrækningen, forsvandt Pastorius med største lethed fra sine konkurrenter og henviste netop Durban Thunder til andenpladsen. På tredjepladsen fulgte Zazou, mens sidste års tyske Derbyvinder, Waldpark, måtte nøjes med fjerdepladsen.

Lennart Hammer havde også ridt i opgøret, men i sadlen på Andreas Wöhlers King’s Hall sluttede den danske jockey sidst gennem mål.

Efter Pastorius’ opvisning mod den ældre elite bliver det også interessant at se Andreas Wöhlers 3-årige Novellist fremadrettet. Novellist var ubesejret storfavorit i Deutsches Derby (Gr.1), men efter en mildest talt ringe rejse i opgøret blev han med kort hoved henvist til andenpladsen af Pastorius. Novellist ser ud til at være mindst lige så god som sin jævnaldrene konkurrent, og det ser i disse to 3-årige heste ud til, at Tyskland har et par stjerner med stort internationalt format.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top