fbpx

Aalborg-trippel til Tina Mortensen

Træner Tina Mortensen tog en trippel ved fredagens aftenløb på Aalborg Væddeløbsbane.


Sammen med jockey Nicolaj Stott lagde Tina Mortensen ud med en let sejr til den veltrukne 3-årige hoppe Victoria Nguyen, der fra sit handicap på 63 ikke havde nogen problemer med at henvise Mollie Jo/Anders Bager og Do It Tiger/Lea Olsen til de nærmeste pladser.

Victoria Nguyen startede for blot tredje gang i karrieren, og som datter af championhingsten Academy Award og den tidligere danske Oaks-vinder, San Luca (Be My Chief), må der fortsat være klassiske forhåbninger til den sparsomt startede hoppe.

Nicolaj Stott var også i sadlen på Tina Mortensens næste vinder, Cut Imperial, der overlevede en længere voldgiftssag grundet pladsproblemer i opløbet til andenhesten Killiney/Fredrik Salvador.

Endelig rundede Tina Mortensen dagen af ved at sadle Loxton Lad til sejr – denne gang var det lærling Oliver Wilsons tur til at vinde.

Aftenens bedst betalte opgør for klasse-3-hestene tog lærling Anders Bager og træner Mette Fruergård sig af, da Temple Queen tog sin første sejr i 2012 og tjente 18.000 kroner.

Også Jane Grove og Pia Gram fik en sejr sammen, da sidstnævnte førte fra start til mål på ryggen af Handcuff.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top