fbpx

Fillip Stark – Derbyhåb fra Odense

Efter en imponerende afslutning i sin eneste start som 2-årig i fjor, var Tina Mortensen-trænede Fillip Stark blandt favoritterne i lørdagens sæsondebut på Klampenborg.


Fillip Stark. Foto: Burt Seeger.

Academy Award-sønnen var til start i 1600-meter udgaven af iKeyVet 3-års Maiden Serien, og med Marc Stott på ryggen fløj han yderst i banen forbi den fine debutant Riverdance/Oliver Wilson.

Fillip Starks løb mindede i høj grad om 2-årsdebuten sidste efterår, for hesten havde igen mange længder at hente i opløbet, og de 1600 meter var øjensynligt også et absolut minimum rent distancemæssigt, men det gør det blot så meget mere interessant at følge hesten i den kommende opgave, som meget vel kan blive enten Jyllandsløbet i Århus eller Derby Trial Stakes på Klampenborg.

Filip Stark er både ejet og opdrættet af Karin og Poul Erik Jakobsen.


Enara. Foto: Burt Seeger.

Enara tog den korte udgave

I dagens korte udgave af iKeyVet 3-års Maiden Serien over 1200 meter, lykkedes det efter flere gode forsøg endelig for Irina Skjødts fukse hoppe Enara at få aflagt sin maidentitel.

Under Annelie Hollstenius vandt Sakhee-datteren overlegent foran Bent Olsens Majestic Dowsing/Rafael Schistl, mens Road To Glory/Lennart Hammer tog karrierens fjerde tredjeplads ud af seks forsøg.

Enara startede for fjerde gang i 2012, og efter en fjerdeplads i sæsondebuten på Jägersro havde hun været kort slået til andenpladsen af stortalentet Honeymoon og senest igen ganske kort slået af Pro Hunter og Another One.

Denne gang var sagen dog helt klar, og de 1200 meter ligner en distance der fremover vil passe den engelske import ganske godt.

I begge afdelinger af iKeyVet 3-års Maiden Serien var der 20.000 kroner til vinderen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top