fbpx

Tre ugers skadespause til Manuel Santos

Jockey Manuel Santos misser blandt andet sit Mowerina-ridt på Helle Christensen-trænede Phoebe, efter han mandag styrtede under morgentræningen på Klampenborg.


“Han faldt af en af mine 2-årige heste. Han formåede at lande på benene, men forstrakte i den forbindelse ledbåndet i det ene knæ. På skadestuen fik han i første omgang en prognose på 10 dages pause, men efter at være blevet tilset af en specialist i Malmö, må vi desværre undvære ham i tre uger”, forklarer Helle Christensen onsdag eftermiddag til galopsport.dk.

“Det var et ærgerligt uheld, og jeg er selv rigtig ked af at skulle undvære Manuel på heste som Phoebe, Maltho og Madame Esprit i deres kommende starter. Det er udelukkende hans fortjeneste, at de har lært at slappe af i løb, og jeg er ikke meget for at overlade tøjlerne til en anden jockey”, fortsætter Helle Christensen.

Udover et misse ridtet på Maltho i lørdagens 102-års Mile på Klampenborg og på Phoebe i Dansk Hesteforsikring Mowerinaløb den 20. maj, må Helle Christensen ligeledes lade Årets Hest i Danmark og på Klampenborg, 4-årige Madame Esprit, sæsondebutere med en anden rytter i Härkila Breeders’ Cup Trial den 26. maj.

“Men forhåbentlig bliver han klar til selve Breeders’ Cup den 9. juni, for han er helt uundværlig”, slutter Helle Christensen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top