fbpx

Pro Hunter fuldendte Hammer-double

Årets anden løbsdag på Klampenborg bød på endnu en dobbelt-sejr til lærling Oliver Wilson, som nu kan noteres for fire vindere på sin hjemmebane i 2012.


Pro Hunter. Foto: Burt Seeger.

Men også tilbagevendte Lennart Hammer kunne hjemtage en Klampenborg-double lørdag eftermiddag, hvor han tog sig af de to afsluttende opgør med henholdsvis Brian Wilsons Shrek og Søren Jensen-trænede Pro Hunter.

Stald Seelands 3-årige sorte hingst Pro Hunter sæsondebuterede i iKeyVet 3-års Maiden Serien B over 1600 meter og var spillet til femtefavorit i totalisatoren.

Academy Award-sønnen, der var hårdt plaget af sygdom i fjor, havde været favorit i begge sine starter som 2-årig, men selv om han var det klare “pick of the paddock”, var der ikke den store tiltro til ham.

Det bliver der dog med sikkerhed næste gang Pro Hunter starter, for efter en perfekt serveret indvendig rejse undervejs, kunne hingsten trække sig sejrrigt ud af en drabelig dyst mod indvendige Another One/Manuel Santos, favoritten Enara/Annelie Hollstenius og længe førende Clauses Sunshine/Elione Chaves.

Kun en god længde kunne adskille de fire første gennem mål, og da Enara kom med rigtig god form fra sin andenplads i sidste uge bag Mowerinaaspiranten Honeymoon, bør der være fine ting i vente for flere af feltets heste.

Pro Hunter var den bedste på dagen, og han matches nu først og fremmest imod Seaside Navigation Dansk 2000 Guineas den 20. maj, hvor han bl.a. tørner sammen med Darcy.

Pro Hunters sejr var i øvrigt den tredje på stribe på dagen for Academy Award, og ligesom vinderen af den første maidenafdeling, Blue Saphire, er Pro Hunter opdrættet af Stutteri Hjortebo.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top