fbpx

Skandinavien får otte Racing Post Bonusopgør

Weatherbys og Racing Post har netop allokeret de populære 10,000£ Racing Post Yearling Bonus opgør for 2012, og Skandinavien har fået otte af slagsen – fordelt med fire i Sverige, samt to hver i Norge og Danmark.


Reglerne for bonusopgørene fortsætter stort set som hidtil, hvilket betyder, at alle importerede åringer fra England og Irland i 2011, samt de 2-årige Breeze-Up-heste der erhverves i 2012, er bonusberettigede, såfremt de havde/har “Racing Post logoet” tilknyttet deres katalogside, samt at det sidste forfeit for bonusordningen er blevet betalt den 15. december i 2011.

En ny og væsentlig regel i Skandinavien i forhold til tidligere år er, at samtlige åbne maidenløb på de skandinaviske baner nu er berettigede bonusopgør. Tidligere udvalgte Weatherbys hvilke opgør i løbet af sæsonen der skulle have bonussen tilknyttet, men fremover rides der efter “først-til-mølle” princippet indenfor hver landegrænse.

Det betyder også, at de fire bonusopgør i Sverige ikke er forfordelt på de forskellige baner, men at samtlige løb fx kan vindes på enten Täby, Göteborg eller Jägersro.

Det er fortsat muligt at erhverve 2-årige bonusberettigede heste på de europæiske Breeze-Up-auktioner henover foråret. Den første afholder Goffs på Kempton Park i London den 3. april, og siden følger både Doncaster, Tattersalls, Goresbridge og Arqana.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top