fbpx

Primatico til Stutteri Poulsensminde

Stutteri Poulsensminde, beliggende 30 kilometer syd for Aalborg, har igennem det seneste årti haft opstaldet avlshingste som Palatal, Cajun Cadet og senest Bosun’s Watch.


I år bliver det Danzig-sønnen Primaticos tur til at stå til avlsrådighed på stutteriet, og hingsten skal bl.a. bedække superproduceren Skee The Feen (Viking) og dennes vindende datter Fine Paladine (Palatal).

“Vi har netop her til morgen indgået aftale med Berner Olsen om at få Primatico opstaldet i resten af bedækningssæsonen. Vi har selv tre hopper han kommer til at bedække i form af Skee The Feen, Fine Paladine og Honours Even”, fortæller Lisbeth Christensen til galopsport.dk.

Skee The Feen, der tidligere har produceret topheste som Gruppe-3-vinderen Hovman, den norske Derby-vinder Lights Out og den danske St. Leger-vinder Superman, har haft problemer med at komme i fol de to seneste år, men hun skal prøves igen med Primatico. Hendes datter Fine Paladine, der er helsøster til førnævnte Superman, skal ligeledes samme vej. Hun har i år fået et hoppeføl efter Bosun’s Watch (Singspiel).

Primatico (Danzig – Primevere v. Irish River), der selv er trekvartbror i blod til Gruppe-1-hingst Priolo, er siden han kom til Skandinavien blevet far til en række virkelig gode afkom – den bedste har uden tvivl været The Pirate med et maxhandicap på 91, men også de to helsøstre Belle Blanche og Belvedere, samt provinsstjernerne Justthetwoofus og Classic Line har været med til at tegne den 15-årige hingsts navn med store bogstaver.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top